About Me, Myself & I

Soooo, about me.. Τι να λέμε τώρα. Βαριέμαι. Όχι μόνο τώρα αλλά γενικότερα βαριέμαι εύκολα. Πολύ εύκολα. Δεν είναι καλό το ξέρω. I just can’t help it.

Nevertheless, δεν νομίζω πως θα μπορούσα να μιλήσω για μένα με λίγα λόγια. Ίσως γιατί μιλάω πολύ. To begin with, δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος, I know. Είμαι εγωιστής και θέλω να παίρνω όσα θέλω. But honestly [I want to believe] I’m not that evil. Είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους γύρω μου και αυτό συχνά με κάνει “σκύλα”. Ποτέ μου δεν κατάλαβα το γιατί. Είμαι “τσουλάρα”, το ξέρω. Δεν είναι τόσο πως μ’αρέσει το sex (στην πραγματικότητα με αφήνει αδιάφορο) όσο το ότι “βαριέμαι” γρήγορα αυτούς που περνάνε απ’το κρεβάτι μου. Αν ποτέ φτάσουν ως εκεί. Προτιμώ την λέξη “τσούλα” απ’το “μάγκας” ή το χυδαίο “γαμιάς”. Ακούγεται καλύτερα και ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται προσβλητική λέξη.

Anyhow. Λατρεύω τον καφέ. Και όταν λέω λατρεύω εννοώ πως πεθαίνω για πάρτη του. Και το αλκοόλ. Καπνίζω επίσης. Πολύ. Γενικά είμαι των άκρων. Λατρεύω τον χορό, τα clubs, τα parties. Προτιμώ το “underground” απ’το “κυριλέ”. Ζω για τη μουσική, πεθαίνω για Nightwish (μην ρωτήσετε τι είναι αυτό, just google it for fuck’s sake!) και γενικά για Symphonic Metal bands, αλλά και για Lady GaGa, Rihanna (είναι άφωνη live, αλλά whatever), Jessie J και λοιπά “mainstream”. Ανάλογα το μέρος & τη διάθεση πάντα. Πεθαίνω για ψώνια (ρούχων & αξεσουάρ) αν και ποτέ δεν έχω αρκετά λεφτά για να κάνω. Με διασκεδάζει το να ντύνομαι και να “stylάρω” τον εαυτό μου, όπως και το να αλλάζω τα μαλλιά μου, κυρίως το χρώμα τους. Λατρεύω τα βιβλία, την ποίηση, τα θεατρικά έργα. Κλασσικών και σύγχρονων συγγραφέων. Ανεξαρτήτως είδους. Shocking to hear, I know. Σιχαίνομαι τα μεσημεριανάδικα, τα πρωινάδικα, τα realities και γενικότερα την τηλεόραση. Δεν πιστεύω στα ζώδια, αν και διασκεδάζω να τα διαβάζω. Ειδικά  του SOUL, που είναι γεμάτα κακίες. Δεν είμαι χορτοφάγος αλλά τα περισσότερα κρέατα τα σιχαίνομαι. Εκτός αν μιλάμε για ασιατική κουζίνα. Τότε τρώω τα πάντα.

Anyhow, επειδή σας ζάλισα (συγχαρητήρια σε όσους έφτασαν ως εδώ) γενικά είμαι ένα άτομο που θέλει να είναι ανεξάρτητο, που δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και γενικά είμαι της άποψης πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ο,τι θέλει για μένα, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχοληθώ. Όπως λέω συχνά: Είναι δικό σου πρόβλημα. Keep in mind, πως υπάρχουν αρκετά misconceptions για μένα. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Συχνά παρεξηγούμαι λόγω του ότι δεν αρνούμαι κάτι. Remember, δεν σημαίνει πως το έχω κάνει κιόλας. Επιπλέον είμαι συχνά ψυχρός και δεν λυπάμαι ποτέ κάποιον. Πιστεύω πως όλα όσα μας συμβαίνουν είναι συνέπειες των επιλογών μας. Ο,τι δίνεις, παίρνεις, in a way.

Α και ίσως το πιο shocking απ’όλα. ΔΕΝ είμαι κομμωτής. ΟΎΤΕ stylist. ΟΎΤΕ fashion-designer. ΟΎΤΕ μακιγιέρ. ΔΕΝ ασχολούμαι με modelling. Σπουδάζω ψυχολογία. Όταν ήμουν μικρός ονειρευόμουν να γίνω άνθρωπος. Πλέον βλέπω πως αν τα κατάφερνα, θα ήμουν ο πρώτος.

Well.. That’s all folks! ^^

Advertisements

Speak up your mind ;)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: